http://danesh.bizhat.com/GeneralWebsites/Libraries-eBooks.htm
در این بخش به بیان برخی از مهم ترین قواعد روش شناسی تحقیق در مطالعات علوم اسلامی می پردازیم. قاعده در لغت به معنای اساس و ریشه است. چنانکه ستون های خانه را « قواعد » می نامند مراد ما از قاعده در این نوشتار عبارت است از اصولی عمومی که بکارگیری آنها در جهت کسب شناخت علمی الزام آور می باشد.
ادامه مطلب ...در سنت فلسفی مسلمانان، نظریه مبناگروی، مقبولیت عام یافته است و گزارههای بدیهی را به عنوان مبنای تمام معارف پذیرفتهاند. در این نوشتار، به ایضاح مفهوم بداهت، نزد اندیشمندان مسلمان و نیز ملاک آن در مفاهیم و گزارهها پرداخته و در نهایت به اقسام بدیهیات اشاره میکنیم.
ادامه مطلب ...یکی ازاصلی ترین و اساسی ترین موضوعات در انسان شناسی مسئله معرفت انسان است .
سٶالات و چالشهای زیادی در این بحث مطرح هستند ٬ از جمله اینکه آیا اساسا انسان توانایی کسب معرفت دارد ؟ اگر انسان توانایی کسب معرفت را دارد از چه طریقی و به چه نحوی معرفت برای او حاصل می شود ؟ آیا چیزی تحت عنوان فطرت وجود دارد ؟ و سٶالات بسیار زیادی از این دست .
نگاشته ارجمند علامه فقید سیدمحمدحسین طباطبایی با عنوان «المیزان فی تفسیرالقران» امسال پنجاه ساله میشود. نخستین مجلد این تفسیرنامة 8041 صفحهای، در سال 1375 هجری قمری(1334ش) از مجموعه دروس تفسیر علامه فقید و به اصرار شاگردانش گرد آمد و آخرین مجلد آن، 23 رمضان 1392 هجری قمری (1351ش) به پایان رسید.
ادامه مطلب ...برای دانلود کتابهای علوم قرآنی و تفسیر از سایت مرکز فرهنگ و معارف قرآن اینجا را کلیک کنید .